loading.gif
mobile-banner-bg

Yüz Yüze 100 Gün Beşiktaş

...
14 Kasım 2022 - Pazartesi

Tüm enerjimizle millete hizmet yolunda çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti İstanbul İl Başkanlığımız tarafından başlatılan Yüz Yüze 100 Gün programları kapsamında İstanbul Milletvekillerimiz ve İl Başkanvekilimiz Adem Yıldırım, Beşiktaş ilçemizde çeşitli e

Tüm enerjimizle millete hizmet yolunda çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti İstanbul İl Başkanlığımız tarafından başlatılan Yüz Yüze 100 Gün programları kapsamında İstanbul Milletvekillerimiz ve İl Başkanvekilimiz Adem Yıldırım, Beşiktaş ilçemizde çeşitli etkinlik ve ziyaretlerde vatandaşlarımızla buluştu.

Çalınmadık kapı bırakmamak, her gönüle dokunmak için Beşiktaş İlçemizde İstanbul Milletvekillerimiz İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Adem Yıldırım, İlçe Başkanımız M. Yıldıım Turan, İlçe Yönetimimiz ve tüm teşkilatımızla sahadayız. İstanbul Milletvekillerimizden Şirin Ünal, Etiler, Levent ve Konaklar Mahallelerinde; Ahmet Hamdi Çamlı, Ulus, Mecidiye ve Ortaköy Mahallelerimizde; Serap Yaşar Türkali, Vişnezade ve Muradiye Mahallelerimizde; Abdullah Güler, Balmumcu, Cihannüma ve Sinanpaşa Mahallelerimizde; İffet Polat, Dikilitaş, Gayrettepe ve Balmumcu Mahallelerimizde; Canan Kalsın, Arnavutköy, Kuruçeşme ve Kültür Mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldi. Mahallelerimizde hanelerini bizlere açan değerli komşularımıza ve esnaflarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Daha güzel yarınlar için milletimizin gönlüne dokunmaya devam edeceğiz.