loading.gif
mobile-banner-bg

KABAKTEPE: “15 TEMMUZ, RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN LİDERLİĞİNDE BU MİLLETİN YAZDIĞI BİR DESTANDIR”

...
08 Eylül 2021 - Çarşamba

FETÖ’cü hainlerin 15 Temmuz darbe kalkışmasının 5. yıl dönümünde, İl Başkanlık binamızın önünde ‘Milli Birlik Günü Programı’ düzenlendi.

FETÖ’cü hainlerin 15 Temmuz darbe kalkışmasının 5. yıl dönümünde, İl Başkanlık binamızın önünde ‘Milli Birlik Günü Programı’ düzenlendi. Programda konuşan İl Başkanımız Kabaktepe, “15 Temmuz, darbe girişimcilerine, vesayet odaklarına indirilen bir tokattır. 15 Temmuz, Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu milletin yazdığı bir destandır.” dedi. Genel Başkanvekilimiz Numan Kurtulmuş ise, “Eğer 15 Temmuz başarılı olsaydı, Türkiye yabancı güçler tarafından işgal edilecek, iç çatışmalarla istikrarsız ve güvensiz bir ülke haline düşürülecekti.” ifadelerini kullandı.

rn

 FETÖ’cü hainlerin 15 Temmuz darbe kalkışmasının 5. yıl dönümünde, İl Başkanlık binamızın önünde Tanıtım Medya Birim Başkanlığımızın koordinasyonunda ‘Milli Birlik Günü Programı’ düzenlendi. Programa; Genel Başkanvekilimiz Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Hamza Dağ ve Vedat Demiröz, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, teşkilat mensupları ve binlerce vatandaş katıldı.

rn

 KABAKTEPE: “MİLLETİN TOKATI, DARBECİLERİ BASTIRDI”

rn

Darbecilere karşı AK Parti teşkilatlarının ve milletimizin destansı bir mücadele ortaya koyduğuna dikkat çeken İl Başkanımız Kabaktepe, "Türkiye'nin ilerlemesini, bağımsızlaşmasını, büyümesini tekrar engellemek isteyen küresel güçler ve yerli işbirlikçileri 15 Temmuz’da bir darbe teşebbüsünde bulundu. FETÖ’cü hainlerin saldırıları nedeniyle 251 vatandaşımız şehit, binlerce vatandaşımız gazi oldu. Bu hain darbe girişimi o gün sizin sayenizde başarılı olamadı. 15 Temmuz, darbe girişimcilerine, vesayet odaklarına indirilen bir tokattır. 15 Temmuz, Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu milletin yazdığı bir destandır.” dedi.

rn

 KABAKTEPE: “BU MİLLET, 7’DEN 70’E DEVLETİNE VE İRADESİNE HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAKTIR”

rn

‘15 Temmuz’da Ulubatlı Hasan’ın 2016 versiyonunu gördük’ diyen Kabaktepe, “Darbe sevdalılarına, ihanet sevicilerine, memleketimizi yeniden benzer bir sürece sürüklemek isteyenlere sesleniyoruz; Biz, 15 Temmuz 2016'da, İstanbul'da, tüm Türkiye'de Ulubatlı Hasan'ın 2016 versiyonunu gördük. Nasıl ki Ulubatlı Hasan, elindeki sancağı burca dikmeye odaklanıp göğsüne gelen okları hiçe saydıysa, 15 Temmuz'da sizler de liderinden aldığı emirle, göğsünüze gelen mermileri yok sayıp bu bayrağı indirmediniz, ezanı susturmadınız, vatanı böldürmediniz. 15 Temmuz her türlü yüke ve her türlü olumsuzluğa rağmen 'ben varım' diyen kadınlarımızın destanıdır. 15 Temmuz Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi adaleti, hakkı, hakkaniyeti esas alacak milletimizin iradesinin yansımasıdır. Tekrar sesleniyor ve diyoruz ki ey darbe sevdalıları, ey ihanet içerisinde olanlar yeniden böyle bir şeye cesaret ederseniz bilin ki bu millet 7'den 70'e hep beraber ecdadı Osmanlı gibi 15 Temmuz'da olduğu gibi bundan sonra da en güçlü bir şekilde size gereken cevabı verecektir.” ifadelerini kullandı.

rn

 KURTULMUŞ: “DARBE BAŞARILI OLSAYDI TÜRKİYE İŞGAL EDİLECEKTİ”

rn

15 Temmuz'da hainler başarılı olsaydı bugün Türkiye'nin işgal edilmiş ve bölünmüş bir ülke olacağını vurgulayan Kurtulmuş, “Eğer 15 Temmuz başarılı olsaydı, Türkiye yabancı güçler tarafından işgal bile edilebilirdi. Bunları biliyoruz. Peki, 15 Temmuz'da zafer kazandınız ne oldu? 15 Temmuz'da bu millet emperyalizme karşı durdu da ne oldu? Şu oldu; yeniden büyük-güçlü Türkiye istikametinde hızlı adımlarla yürümeye başladık. Türkiye FETÖ'cüleri, darbecileri içinden temizleyen Türk Silahlı Kuvvetleri'yle güvenlik kuvvetleriyle terör örgütlerine diz çöktürdü mü? Çöktürdü. Türkiye, milli egemenliğini Akdeniz'de sonuna kadar bütün dünyaya ilan etti mi? İlan etti. Türkiye, Kafkaslar'da Azerbaycan'ın Karabağ'ı işgalden kurtarma operasyonuna destek verdi mi? Verdi. Türkiye, Karadeniz'de doğal gaz arama faaliyetlerinde başarı kazandı mı? Kazandı. Türkiye, 15 Temmuz darbesini indirdikten sonraki süreçte Ayasofya'nın kıyamete kadar cami olmasını sağladı mı? Allah'ın izniyle sağladı. Türkiye Kıbrıs'taki kapalı Maraş'ın açılmasını sağlayarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin egemenliğini dünyaya ilan etti mi? Etti.” dedi.

rn

 DAĞ: “DARBE SEVİCİLERİ KAYBEDECEK, MİLLİ İRADENİN GÜCÜ İLELEBET PAYİDAR OLACAK”

rn

Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ, "Birileri, 15 Temmuz'un o ruhunu 5 senelik süre zarfında sulandırmaya çalışsa da bu milletin kalbinde 15 Temmuz işgal girişimine karşı ortaya koyulan o irade, ilelebet payidar olacaktır. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin tamamında meydanlar dolmuştu. İşte bugün de meydanlar tıka basa doldu. Bu ülke üzerinde halen birtakım emeller peşinde olanlar, şu meydanlara baksınlar ve hesaplarını ona göre yapsınlar. Bu meydanlar liderinin, partisinin, milletinin, bayrağının, vatanın arkasındadır. Kalbinde iman vardır. İnşallah bundan sonra bu meydanlarda hep birlikte olacağız ve dünyaya bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü haykırmaya devam edeceğiz" dedi.

rn

 DEMİRÖZ: “TÜRKİYE SEVDALILARI KİRLİ HESAPLARI BOZDU”

rn

Genel Başkan Yardımcımız Vedat Demiröz, 15 Temmuz Türkiye'nin bir daha dünyada herkese ders verdiği ve bir daha bu ülkede darbe sevdalılarına, alçaklara, hainlere geçit vermeyeceği bir gündür. Tek partili sistemden sonra bu hainler 1960'ta, 80'de 97'de aynı oyunu yaptılar. Ama ne zaman ki 15 Temmuz'a geldiler, bir konuyu atladılar. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki Türkiye sevdalılarını atladılar. Bayrak, devlet uğruna canını veren insanlar bunlara geçit vermedi. Bunların hesabını bozduk, bundan sonrada derslerini almış oldular. 15 Temmuz bir daha Türkiye'de darbe sevdalılarına, alçaklara hainlere geçit vermeyecek bir günün adıdır" diye konuştu.

rn