loading.gif
mobile-banner-bg

İlçe Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekilleri Temmuz ayı Toplantısı Gerçekleştirildi

...
08 Temmuz 2022 - Cuma

Yerel Yönetimler Başkanlığımızın ilçe meclis haftası öncesinde her ay düzenlediği ve meclis gündemlerinde yer verilmesi gereken konuların istişare edildiği İlçe Belediye Meclis Grup Başkanvekilleri Temmuz ayı toplantısı İl Başkanlığımızda gerçekleştirildi

Yerel Yönetimler Başkanlığımızın ilçe meclis haftası öncesinde her ay düzenlediği ve meclis gündemlerinde yer verilmesi gereken konuların istişare edildiği İlçe Belediye Meclis Grup Başkanvekilleri Temmuz ayı toplantısı İl Başkanlığımızda gerçekleştirildi.

Yerel Yönetimler Başkanımız Dr. Maliki Ejder Batur Başkanlığında, Yerel Yönetimler komisyon Üyeleri ve İlçe Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekillerinin katılımlarıyla başlayan toplantı yoğun istişare ortamında yaklaşık 3 saat sürdü.

Toplantıya başkanlık eden Yerel Yönetimler Başkanı Dr. Maliki Ejder Batur, Kurban Bayramı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve siyasi gündemlere dair konuşmalarını yapması sonrasında, ilçe meclis gündemleri ve faaliyetlerine ilişkin istişareler yapılması için Grup Başkanvekillerine sözü verdi.

Toplantı sonunda Grup Başkanvekilleri Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak gerçekleşen Grup Başkanvekilleri toplantısının fikir alışverişi ve verimlilik açısından çok yararlı olduğunu ifade etti. Katılımlarından ve görüşlerinden ötürü başkanlara teşekkür eden Yerel Yönetimler Başkanı Dr. Maliki Ejder Batur, Temmuz ayı ilçe belediye meclislerinde alınacak olan kararların İstanbul’umuza hayırlar getirmesini diledi.