loading.gif
mobile-banner-bg

İl Başkanımız Kabaktepe Hatay’da

...
17 Şubat 2023 - Cuma

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, deprem bölgelerini ziyaret kapsamında Hatay’a gitti.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe deprem bölgelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Gaziantep ziyaretlerinin ardından şimdi de Hatay’a geçti.

Hatay’da depremden etkilenen ilçeleri ziyaret eden İl Başkanımız Kabaktepe, depremzede vatandaşlarımızla da görüştü. Bölgede ilk günden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdüren İstanbul Teşkilatımızın ve İlçe Belediyelerimizin faaliyetlerini inceledi. Yetkililerle görüşüp çalışmalar hakkında bilgi aldı. İşçi ve gönüllülerle bir araya gelip emekleri için teşekkürlerini iletti.

85 MİLYON BİR OLDUK

Konuya ilişkin açıklama yapan İl Başkanımız Kabaktepe, “Asrın felaketine karşı Türkiye, 85 milyon insanıyla bir oldu. Aynı gök kubbenin çocukları olarak bu büyük imtihana karşı, birbirimize kenetlenmeye devam edecek ve hep beraber ülkemizin güzel yarınlarına ulaşacağız. Devletimiz, binlerce yıldır büyük medeniyetlere ev sahipliği yapan şehirlerimizi en kısa sürede yeniden inşa edecektir. Umutsuzluğa kapılmadan çalışacak, milletimizle el ele vererek bölgeyi aydınlık günlere ulaştıracağız. Bizler, her zorlukla birlikte bir kolaylığın olduğuna inanan ve her zorluğu birliktelikle aşan bir milletiz. Tarihteki acı safhaları umut ve inançla geride bıraktığımız gibi bugünleri de ruhla aşacağız.” dedi.