loading.gif
mobile-banner-bg

Gençlik 2071’in Büyük Hedefleri İçin Buluştu

...
14 Eylül 2021 - Salı

İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantımıza bir önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanımız İslam Konferansı Gençlik Forumu Diyalog ve İşbirliği Başkanı Av. Taha Ayhan ve bir önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılarımız Ahmet Yıldız,

İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantımıza bir önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanımız İslam Konferansı Gençlik Forumu Diyalog ve İşbirliği Başkanı Av. Taha Ayhan ve bir önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılarımız Ahmet Yıldız, Ömer Sevban Ceylan ve Burhan Şentürk katıldı.

rn

İl Gençlik Kolları Başkanımız Tomakin'in siyasi gündem değerlendirmesi yapmasının ardından Yönetim Kurulu Toplantısı’nda hitap eden Taha Ayhan, gençler ile Türkiye için birlikte yürüyeceklerini söyledi. Ayhan; "Bu gençlik 15 Temmuz’da vatanı kurtaran gençlik, bu gençlik enerjisi ile Türkiye’yi yüceltecek gençlik, bu gençlik 2023’ün, 2071’in büyük hedefleriyle AK Parti’de buluşan gençlik.

rn

Akdimiz var, büyük Türkiye için birlikte yürüyeceğiz" dedi. İl Gençlik Kolları Başkanımız Tomakin, birim faaliyetlerinin istişarelerinden sonra Ayhan'a hediye takdim etti.