loading.gif
mobile-banner-bg

Adıyaman'da Depremzede Vatandaşlarımızın Yanında Olduk

...
23 Şubat 2023 - Perşembe

İl Sosyal Politikalar Başkanımız Dr. Sevim Sayım Madak öncülüğünde İl Sosyal Politikalar Komisyonu üyelerimiz ve gönüller deprem afetinde büyük etkilenen Adıyaman ilimizde çalışmalarda ve incelemelerde bulundular.

İl Sosyal Politikalar Başkanlığı olarak afet bölgesinden alınan bilgiler üzerine ihtiyaç duyulan başta medikal malzemeler olmak üzere hasta alt bezi, kıyafet, gıda ve hijyen malzemeleri, cocuk bezi, ısıtıcı gibi çeşitli malzemelerden oluşan bir tır yardım malzemesi Adıyaman'a gönderildi.

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak öncülüğünde İl Sosyal Politikalar Komisyonu Başkanlarımız ve Komisyon üyelerimiz ile psikolog, uzman ve çeşitli branşlarda doktor gönüllerde katılım sağladılar.

Heyetimiz Adıyaman'da yapımı devam eden çadır kentte çadır kurulumuna yardım ettiler. Afetzede vatandaşlarımıza yönelik kurulmakta olan sosyal yardım marketinin kurulumunda destek yapmaları için gönüllü arkadaşları çalışma alanına görevlendirildi.

Adıyaman in köylerinde bulunan vatandaşlarımıza da yardım malzemeleri bizzat gönüllü heyetimiz tarafından dağıtıldı. Bu zor günlerinde vatandaşlarımız ile hasbihal edilerek yaralarını bir nebze sarmaya gayret gösterdiler.

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak ve gönüllü heyetimiz Afet bölgesinde bulunan diğer illerimizde de çalışmalar ve incelemelerde bulunmak için geçtiler.